Zwem ook voor Unicef Nederland!

0 zwemmers steunen ons voor € 0,-
Unicef Nederland

Unicef Nederland

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

De wereld brandt. Maar kinderen hebben hem niet aangestoken. Gevlucht voor het geweld met niet meer dan je kunt dragen. Niet meer naar school, niet meer buiten spelen met vriendjes. Vaders die niet meer thuis komen en moeders die er het beste van maken in een geïmproviseerde tent. Het is het leven dat miljoenen Syrische kinderen leiden.

Wij vragen u te lopen, niet voor UNICEF, maar voor de kinderen in Syrie en de omringende landen.
UNICEF helpt de Syrische kinderen zowel in Syrië zelf als in de regio. UNICEF richt zich daarbij op kinderen die door de gevolgen van de oorlog het zwaarst zijn getroffen, omdat ze bijvoorbeeld in tentenkampen leven waarin geen enkele voorziening is. Miljoenen kinderen krijgen van UNICEF en partners schoon water, voedsel, sanitaire voorzieningen, medische zorg, onderwijs en bescherming

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Als u een actie start voor UNICEF doet u mee aan het project Lopen voor UNICEF. Een project verzorgd door leden van het Nijmeegse UNICEF Studententeam en het Regionale UNICEF team Nijmegen. Als sponsorloper krijgt u een aantal extra’s. Al vele jaren verzorgt UNICEF een aantal rustposten langs de vierdaagseroute, inclusief een wc en wat lekkers te eten en drinken.

Contactgegevens

Unicef Nederland

E-mail: info@unicef.nl
Website: https://www.unicef.nlWij zwemmen voor Unicef Nederland