Zwem ook voor Warchild!

0 zwemmers steunen ons voor € 0,-
Warchild

Warchild

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt?

Loop voor War Child de Nijmeegse Vierdaagse en laat jouw kilometers tellen. Samen halen we de oorlog uit een kind. Een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit. Toch zijn miljoenen kinderen slachtoffer van oorlogsgeweld, misbruik en verwaarlozing. Kinderen zonder vreugde. Kinderen die geen kind meer zijn. War Child helpt deze kinderen hun zelfvertrouwen terug te vinden. Zich te uiten, vrolijk te zijn, contact te maken met anderen. Zodat hun innerlijke oorlog kan ophouden. En ze weer kunnen spelen, dromen, lachen, groeien. Als een normaal kind. En opgroeien tot wie ze willen zijn. Sterke volwassenen. Die met elkaar, als normale mensen, een ruzie kunnen oplossen. Zonder geweld. In vrede.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

War Child helpt oorlogskinderen met een effectieve mix van psycho-sociale hulp, scholing en bescherming. Door samen met ouders, verzorgers, leraren en lokale overheden een veilige omgeving te creëren. Waar kinderen weer kind kunnen zijn.


War Child geeft ze de mogelijkheid zich te uiten, weer vertrouwen te krijgen, sterker te worden, een vak te leren. Los te komen van hun ingrijpende ervaringen. Om zo een stabiele en vreedzame toekomst op te bouwen. En later als evenwichtige volwassenen mogelijk nieuwe conflictsituaties vreedzaam te kunnen oplossen.

Contactgegevens

Warchild

E-mail: info@warchild.nl
Website: http://www.warchild.nlWij zwemmen voor Warchild