Wij zwemmen voor een goed doel!

Doe mee(r) met sport!

 

Heb jij ook zo’n bewondering  voor mensen die zich inzetten voor anderen? En zou je dat zelf ook wel willen? Maar weet je niet zo goed hoe je dat kunt combineren met al die andere dingen die je ook nog moet doen? Zoals gezin, werk, carriere, vrienden en ontspanning?  

Misschien is er iemand in je omgeving met een ziekte of handicap die financiële steun nodig heeft. Je zou graag helpen, maar voelt je machteloos. Of je bent begaan met het lot van een groep mensen of dieren in nood, waar je graag geld voor zou willen inzamelen.

Je weet alleen niet zo goed hoe.  Maar hé: je bent toch sporter?

Start je eigen crowdfunding actie!

illustratie

 

Hoe tof zou het zijn om jouw persoonlijke sportprestaties te koppelen aan een goed doel? Zonder gedoe en administratieve rompslomp?

 Voor een Ander maakt het simpel: Je krijgt een eigen actiepagina, waarop je beschrijft wie je bent, wat je gaat doen en voor welk goed doel je geld wil inzamelen. Die pagina deel je vervolgens zoveel mogelijk in je netwerk.

Verder gaat alles vanzelf. De sponsorgelden worden automatisch geïnd en na afloop van je prestatie wordt het volledige bedrag naar het betreffende doel overgemaakt.

Kies je favoriete goed doel en start je eigen crowdfunding actie!

  Zodat jij gewoon kunt doen waar je goed in bent en wat je graag doet: sporten en presteren. Voor jezelf. En Voor een Ander.